Nettgalleri med utvidende funksjoner

Her kommer fremtiden til Galleriet:

Gallerigarasjen er igang med å utvikle en nettplattform som er spesielt designet for at våre kunstnere skal kunne stille ut og kommersialisere kunstverkene sine.
Det vil fungere som et digitalt gallerirom hvor kunstnere kan vise frem sine kreative uttrykk for et større publikum og som skal gjøre det enkelt for kunstinteresserte og kunder å sømløst kunne navigere gjennom samlingen av kunstverk, utforske ulike kunstneriske medier og til og med etablere direkte forbindelser med kunstnerne selv.
Plattformen vil imøtekomme et bredt spekter av kunstformer, inkludert malerier, skulpturer, digital kunst, fotografi og NFT (Non-Fungible Token: digital eiendel som representerer eierskap eller bevis på autentisitet til et unikt element eller innhold på blockchain.).

Gallerigarasjen legger med dette til rette for et dynamisk nettmiljø og enklere forbindelse mellom kunstnere og potensielle kjøpere. Kunstnere kan dra nytte av rekkevidden og tilgjengeligheten som plattformen tilbyr, få økt eksponering, noe som gir større muligheter for anerkjennelse via en etablert tilstedeværelse i kunstmarkedet.

Med direkte engasjement mellom kunstner og kjøper, ønsker vi å øke åpenheten og bygge en følelse av fellesskap på plattformen, og fremme kunstneriske forbindelser og delt verdsettelse.

Ønsker du å holde deg oppdatert/vite når plattformen lanseres, så meld deg på nyhetsbrevet vårt eller følg oss på Facebook.
Vi får ganske mange henvendelser og spørsmål, beregn derfor litt ventetid. Og I mellomtiden kan du jo melde deg på nyhetsbrevet:)